Seuranhakupalvelut

Tällä sivulla luetellaan ja esitellään kaikki parhaat seuranhakupalvelut. Moni miettii, mikä on netin paras seuranhakupalsta. Tähän kysymykseen ei valitettavasti ole yhtä oikeaa vastausta. Tarjolla on monta hyvää vaihtoehtoa, mutta kaikki niistä eivät sovi täydellisesti kaikille seuranhakijoille. Tästä listasta löydät kuitenkin varmasti itsellesi sopivan palvelun. Kaikkiin esiteltyihin sivustoihin liittyminen on ilmaista, joten kannattaa rekisteröityä aluksi useampaan. Näin saat selville, miltä seuranhakupalstalta löytyy eniten juuri sinua kiinnostavia käyttäjiä. Voit käyttää samaa ilmoitustekstiä ja profiilikuvaa kaikilla sivustoilla, joihin rekisteröidyt. Näin lisäät näkyvyyttäsi ja parannat huomattavasti seuranhaun onnistumista.

Suomalaiset seuranhakupalvelut esittelyssä


Eliittikumppani

eliittikumppaniEliittikumppani on täydellinen ratkaisu miehille ja naisille, jotka haluavat löytää kumppanin pitkäaikaiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen. Eliittikumppani tarjoa luotettavan ja toimivan seuranhakupalvelun seuranhakuun tositarkoituksella.

Palvelussa on panostettua laatuun ja palvelutasoon. Eliittikumppani tarjoaa korkeatasoisen palvelun seuranhakuu, mikä näkyy myös selvästi sivuston käyttäjäkunnassa. Sivustolla hakevat seuraa rennot, asialliset ja vastuuntuntoiset suomalaiset aikuiset naiset ja miehet.

Sivustolle liittyminen on ilmaista. Palvelu tarjoaa toimivan matchmaking-menetelmän, joten samanhenkisten käyttäjien löytäminen on erityisen helppoa.


Be2

be2Be2 on nykyisin suomessakin melko suosittu erittäin suuri seuranhakupalsta. Se perustettiin vuonna 2004, ja nykyisin käyttäjiä on lähes kylmekymmentä miljoonaa yli kolmesta kymmenestä eri maasta. Kansainvälisyydestä huolimatta Be2 on panostanut paljon suomalaisiin palveluihin. Sivusto on täysin suomenkielinen ja asiakaspalvelu palvelee suomeksi.

Be2 sivustolla on paljon eri-ikäisiä käyttäjiä. Suurin osa käyttäjistä hakee seuraa tositarkoituksella. Rekisteröityminen on ilmaista ja osaa palvelun toiminnoista voi käyttää ilmaiseksi.


50plusmatch

50plusmatch50plusmatch seuranhakupalvelu on suunnattu erityisesti yli viisikymppisille seuranhakijoille. Tämä takaa sen, että sivustolta löytyy paljon samanhenkistä jo enemmän elämänkokemusta omaavaa seuraa. Monien muiden sivustojen palvelut on suunnattu selvästi 20-40-vuotiaille. Tämän vuoksi varttuneempien seuranhakijoiden saattaa olla hankala löytää niiltä itselle sopivaa seuraa. 50plusmatch tarjoaa tähän ongelmaan toimivan ja luotettavan ratkaisun.

Palveluun liityminen on täysin ilmaista, eikä liittymisellä sitoudu mihinkään. Suurin osa sivuston toiminnoista on käytettävissä ilman täysjäsenyyttä. Näihin toimintoihin kuuluu esimerkiksi ilmoituksen laatiminen, enintään viiden kuvan lisääminen, muiden jättämien ilmoitusten selailu sekä muiden käyttäjien viesteihin vastaaminen. Palvelusta on siis mahdollista löytää seuraa ilman maksullista täysjäsenyyttä.

Jos haluat kuitenkin käyttöösi palvelun kaikki ominaisuudet voit liittyä täysjäseneksi. Täysjäsenyys on halvimmilla vain seitsemän euroa kuukaudessa, mikä on markkinoiden halvimpia hintoja.


Naughtybook

NaughtybookNaughtybook on suunnattu ihmisille, jotka etsivät seksiseuraa ja eroottisia seikkailuja. Sivustolla ei siis lähtökohtaisesti haeta seuraa tositarkoituksella. Naughtybook on mainio paikka löytää lyhytaikaista deittailu- ja seikkailuseuraa ilman sitoutumista.

Rekisteröityminen on ilmaista ja palvelun toimintoihin sekä muiden profiileihin pääsee tutustumaan ilmaiseksi. Premium jäsenyydellä saa kaikki toiminnot käyttöönsä. Naughtybook on tällä hetkellä paras ja toimivin seksiseuran etsimiseen tarkoitettu seuranhakupalvelu.


Victoria Milan

victoria milanVictoria Milan on salasuhteisiin erikoistunut nettisivusto. Palvelun tarkoituksena on tuoda yhteen parisuhteen ulkopuolisista suhteista kiinnotuneet naiset ja miehet. Victoria Milan sivustolla voi helposti hakea suhteen ulkopuolista seuraa joutumatta selittelemään omaa elämäntilannettaan. Koska kaikki käyttäjät tietävät jo lähtökohtaisesti, mistä on kyse, seuranhaku sujuu rennossa ilmapiirissä.

Victoria Milan on Suomessa tunnetuin salasuhteisiin erikoistunut sivusto. Sivustolla on jo todella paljon käyttäjiä. Salatreffailu ei koskaan ole ollut helpompaa. Victoria Milan sivustolle liittyminen on ilmaista.


Tuntuuko seuranhaku netissä hankalalta? Käy tutustumassa kattavaan deittivinkit osioon.