Nettitreffit

Nettitreffit ovat helppo ja nopea tapa etsiä seuraa. Jotta seuranhaku netissä onnistuu vaivattomasti ja turhaa aikaa haaskaamatta, kannattaa treffisivusto valita huolella. Nykyään netissä on tarjolla lukuisa määrä erilaisia suomenkielisiä treffisivustoja. Tältä sivustolta löydät vinkkejä nettitreffeihin ja oikean palvelun valintaan liittyen. Sivusto auttaa navigoimaan nettitreffien ihmeellisessä maailmassa.

Seuraavassa esittelemme toimituksen parhaiksi valitsemat nettitreffit. Nämä nettitreffit ovat saaneet viime aikoina hyvää käyttäjäpalautetta, ja monet käyttäjät ovat löytäneet sivustoilta kumppanin itselleen. Lisää nettitreffejä on listattu sivun oikeassa laidassa.

Suosituimmat nettitreffit

(Lista on päivitetty kesäkuussa 2018)

Eliittikumppani – Laadukasta seuraa

eliittikumppaniEliittikumppani on korkeatasoiseen kumppaninhakuun erikoistunut nettitreffisivusto. Palvelu on perustettu tarjoamaan laadukkaampi vaihtoehto perinteisille treffisivustoille. Eliittikumppani soveltuu erityisesti deittailijoille, jotka toivovat löytävänsä samanhenkistä seuraa tositarkoituksella. Sivuston käyttäjät suhtautuvat seuranhakuun tosissaan, mutta kuitenkin rennossa hengessä. Palvelu tarjoaa erityisen matchmaking-menetelmän, jonka avulla sopivaa seuraa löytyy perinteisiä menetelmiä nopeammin. Rekisteröityminen on helppoa ja ilmaista.

Match.com – Mukavaa deittiseuraa

matchMatch.com on suuri kansainvälinen nettitreffisivusto, jolla on myös tuhansia suomalaisia käyttäjiä. Sivuston suosio perustuu luotettavaan palveluun ja erinomaisesti toimivaan alustaan. Match.com soveltuu erityisesti deittailijoille, jotka toivovat löytävänsä seuraa tositarkoituksella. Sivuston henki on rento mutta asiallinen. Liittyminen on ilmaista ja nopeaa. Sivustolta löytyy helposti seuraa joka puolelta Suomea ja uusia tuttavuuksia voi etsiä myös ulkomailta.

Be2 – Aloita uusi rakkaustarinasi

be2Be2 on suuri kansainvälinen nettitreffisivusto, jolla on yli 20 miljoonaa käyttäjää. Be2 parantaa koko ajan palveluitaan myös Suomen markkinoilla. Nettitreffisivusto on täysin suomenkielinen. Liittyminen ja perusominaisuudet ovat ilmaisia. Monet suomalaiset ovat onnistuneet löytämään kumppanin juuri Be2 nettitreffisivustolta. Palvelu sopii erityisen hyvin yli kolmekymppisille seuranhakuun tositarkoituksella.

Muuta huomioitavaa nettitreffeihin liittyen

Nettitreffit ovat hyvin helppo tapa löytää uusia tuttavuuksia ja etsiä kaikenlaista seuraa. Oikea itselle sopiva sivusto kannattaa kuitenkin valita huolella. Näin säästää aikaa ja turhaa vaivaa. Jos etsit seuraa tositarkoituksella kannattaa rekisteröityä mielummin esimerkiksi Eliittikumppaniin kuin vaikka QuickFlirtiin, jossa käyttäjät etsivät lähinnä lyhytaikaista deittiseuraa ja seikkailuseuraa. Paras ja tehokkain tapa on valita muutama hyvä treffisivusto, ja rekisteröityä niistä jokaiseen.

Rekisteröinti on kaikilla suosittelemillamme sivuilla ilmaista. Rekisteröidyttyäsi pääset selailemaan muiden käyttäjien profiileja. Pääset myös tekemään itsellesi profiilin. Tutkittuasi sivustojen tarjontaa, valitse se sivusto, jolla on eniten itseäsi kiinnostavia käyttäjiä. Yleensä tässä vaiheessa saattaa tulla eteen valinnan vaikeus, sillä nykyään nettitreffit ovat niin suosittu tapa hakea seuraa, että mielenkiintoisia profiileja on todella paljon suosituilla treffisivustoilla.

Valittuasi itsellesi sopivan treffisivuston kannattaa yleensä maksaa täysjäsenyys, sillä sen avulla saat kaikki toiminnot käyttöösi ja näin selkeän edun muihin nettitreffailijoihin, joilla on ainoastaan perusjäsenyys. Täysjäsenet saavat aina selvästi enemmän yhteydenottoja kuin käyttäjät, joilla on vain perusjäsenyys.

Nettitreffit vaativat varsinkin miehiltä yleensä hieman panostusta omaan profiiliin, mutta vaivannäkö kyllä palkitaan sillä huolella laadittu profiili saa yleensä paljon yhteydenottoja.

Ilmaiset nettitreffit

Melkein kaikissa sivustoissa vähintään osa toiminnoista on maksullisia. Rekisteröityminen on kuitenkin suosittelemillamme sivustoilla aina ilmaista ja palvelua, tai vähintään osaa toiminnoista, pääsee kokeilemaan ilmaiseksi. Myös muutama täysin ilmainen palvelu löytyy, mutta näiden kohdalla kannattaa huomioida, että roskapostiin saa useimmiten varautua, ja myös todennäköisyys törmätä huijariin on selvästi luotettavaa maksullista nettitreffisivustoa suurempi. Tämän vuoksi ilmaisilla sivustoilla on yleensä hyvin vähän profiileja ja joukossa on paljon käyttäjiä, jotka eivät hae seuraa vaan lähinnä muuta huomiota. Maksullisissa palveluissa käyttäjät ovat motivoituneempia löytämään itselleen juuri oikeanlaista seuraa.