Nettitreffit

Nettitreffit ovat helppo ja nopea tapa etsiä seuraa. Jotta seuranhaku netissä onnistuu vaivattomasti ja turhaa aikaa haaskaamatta, kannattaa treffisivusto valita huolella. Nykyään netissä on tarjolla lukuisa määrä erilaisia suomenkielisiä treffisivustoja. Tältä sivustolta löydät vinkkejä nettitreffeihin ja oikean palvelun valintaan liittyen. Sivusto auttaa navigoimaan nettitreffien ihmeellisessä maailmassa.

Seuraavassa esittelemme toimituksen parhaiksi valitsemat nettitreffit. Nämä nettitreffit ovat saaneet viime aikoina hyvää käyttäjäpalautetta, ja monet käyttäjät ovat löytäneet sivustoilta kumppanin itselleen. Lisää nettitreffejä on listattu sivun oikeassa laidassa.

Viiden tähden nettitreffit

Be2

be2Be2 on suuri kansainvälinen nettitreffisivusto, jolla on yli 20 miljoonaa käyttäjää. Be2 parantaa koko ajan palveluitaan Suomen markkinoilla. Nettitreffisivusto on täysin suomenkielinen ja rekisteröityminen on ilmaista. Monet suomalaiset ovat onnistuneet löytämään kumppanin juuri Be2 nettitreffisivustolta.

Firstdate

firstdateFirstdate on kaikissa Pohjoismaissa erittäin suosittu treffipalsta. Suosittelemme sivustoa lämpimästi seuranhakuun tositarkoituksella. Firstdate luottaa palveluunsa niin paljon, että on valmis tarjoamaan käyttäjilleen ainutlaatuisen deittitakuun. Tutustu deittitakuuseen ja Firstdateen jo tänään!

Flirtfair

flirtfairFlirtfair on kohdistanut palvelunsa kiihkeää treffiseuraa haluaville miehille ja naisille. Suosittelemme Flirtfairia kokemuksen syvällä rintaäänellä kaikille, jotka haluavat löytää arkensa piristykseksi seksiseuraa. Sivustolta löytyy helposti samanhenkistä seuraa, sillä kaikki käyttäjät ovat liikkeellä seikkailumielellä. Liity Flirtfairiin ilmaiseksi ja aloita seksiseuran haku heti!

Muuta huomioitavaa nettitreffeihin liittyen

Nettitreffit ovat hyvin helppo tapa löytää uusia tuttavuuksia ja etsiä kaikenlaista seuraa. Oikea itselle sopiva sivusto kannattaa kuitenkin valita huolella. Näin säästää aikaa ja turhaa vaivaa. Jos etsit seuraa tositarkoituksella kannattaa rekisteröityä mielummin esimerkiksi Be2-palveluun kuin vaikka Flirtfairiin, jossa käyttäjät etsivät lähinnä lyhytaikaista deittiseuraa ja seikkailuseuraa. Paras ja tehokkain tapa on valita muutama hyvä treffisivusto, ja rekisteröityä niistä jokaiseen.

Rekisteröinti on kaikilla suosittelemillamme sivuilla ilmaista. Rekisteröidyttyäsi pääset selailemaan muiden käyttäjien profiileja. Pääset myös tekemään itsellesi profiilin. Tutkittuasi sivustojen tarjontaa, valitse se sivusto, jolla on eniten itseäsi kiinnostavia käyttäjiä. Yleensä tässä vaiheessa saattaa tulla eteen valinnan vaikeus, sillä nykyään nettitreffit ovat niin suosittu tapa hakea seuraa, että mielenkiintoisia profiileja on todella paljon suosituilla treffisivustoilla.

Valittuasi itsellesi sopivan treffisivuston kannattaa yleensä maksaa täysjäsenyys, sillä sen avulla saat kaikki toiminnot käyttöösi ja näin selkeän edun muihin nettitreffailijoihin, joilla on ainoastaan perusjäsenyys. Täysjäsenet saavat aina selvästi enemmän yhteydenottoja kuin käyttäjät, joilla on vain perusjäsenyys.

Nettitreffit vaativat varsinkin miehiltä yleensä hieman panostusta omaan profiiliin, mutta vaivannäkö kyllä palkitaan sillä huolella laadittu profiili saa yleensä paljon yhteydenottoja.

Ilmaiset nettitreffit

Melkein kaikissa sivustoissa vähintään osa toiminnoista on maksullisia. Rekisteröityminen on kuitenkin suosittelemillamme sivustoilla aina ilmaista ja palvelua, tai vähintään osaa toiminnoista, pääsee kokeilemaan ilmaiseksi. Myös muutama täysin ilmainen palvelu löytyy, mutta näiden kohdalla kannattaa huomioida, että roskapostiin saa useimmiten varautua, ja myös todennäköisyys törmätä huijariin on selvästi luotettavaa maksullista nettitreffisivustoa suurempi. Tämän vuoksi ilmaisilla sivustoilla on yleensä hyvin vähän profiileja ja joukossa on paljon käyttäjiä, jotka eivät hae seuraa vaan lähinnä muuta huomiota. Maksullisissa palveluissa käyttäjät ovat motivoituneempia löytämään itselleen juuri oikeanlaista seuraa.