Näin hankit seksiseuraa netistä

Näin hankit seksiseuraa netistä

Nykyään aivan tavalliset ihmiset etsivät seksiseuraa netistä. Seksiseuran haku onnistuu helposti keneltä tahansa kunhan sanansa osaa valita oikein.

Sekä miehet että naiset kaipaavat yhtälailla kiihkeää seksiseuraa monissa elämäntilanteissa. Tästä huolimatta asian kommunikointi vastakkaiselle sukupuolelle tuottaa ongelmia. Moraaliset normit, sosialliset paineet, häpeä tai syyllisyys haittaavat usein seksuaalisista haluista puhumista tavallisissa arkisissa kohtaamisissa. Nämä ongelmat ovat viime vuosian helpottaneet nettideittailun myötä.

Nykyään sekä miehet että naiset käyvät usein lukemassa treffipalstojen ilmoituksia löytääkseen seuraa vapaaseen tapailuun ja seksiin. Pelkän seksisuhteen etsiminen on helppo vaihtoehto, sillä se ei tuo mukanaan pitkän parisuhteen vaatimuksia syvästä luottamuksesta ja vastuunjaosta. Seksisuhteessa on kyse vain siitä kenen kanssa haluat viettää yhden tai useamman yön.

Tässä muutama vinkki seksiseuran hakuun erityisesti miehille.

Mistä seksiseuraa kannatta etsiä?

Olemme listanneet hyviä seksiseuran hakuun soveltuvia seuranhakupalstoja tämän sivun oikeaan sivupalkkiin. On tärkeää valita erityisesti seksiseuran hakuun sopiva sivusto. Lisäksi ilmoitus on hyvä laittaa seksiseuran hakuun liittyvään kategoriaan. Näin on heti selvää, minkälaista seuraa olet hakemassa. Näin vältät turhat väärinkäsitykset.

Minkälainen on hyvä profiiliteksti?

Treffipalstalle ei kannata yrittää laatia liian monimutkaista profiilitekstiä. Pidä huoli, että et kuulosta epätoivoiselta, yritä myydä itseäsi liikaa tai kuulosta liian hullulta. Yritä kuulostaa rennolta ja hauskalta, ja kaikki sujuu ongelmitta.

Muista nämä yksinkertaiset ohjeet:

  • Älä kerro peniksesi pituutta tai fantasioitasi.
  • Älä kerro autostasi, työstäsi tai varallisuudestasi. Se on tahditonta ja houkuttelee vääränlaista huomiota.
  • Älä anna kaikkia mahdollisia yhteystietojasi. Jos haluat olla rohkea, voit liittää ilmoitukseesi puhelinnumerosi.
  • Älä anele vastausta.
  • Yritä kuulostaa fiksulta.

Anna itsestäsi houkutteleva mielikuva

On hyvin tärkeää saada itsensä kuulostamaan houkuttelevalta olemat turhan suora asian suhteen. Ilmoituksesta olisi hyvä tulla mielikuva rennosta, siististä, tyytyväisestä miehestä, joka etsii seksiseuraa vain siksi, että on kyllätynyt seurusteluun liittyvään pelailuun.

Miten tämä sitten onnistuu? Hyvä lähtökohta on ottaa mallia naisten ilmoituksista. Mitkä ilmoitukset vaikuttavat kaikkein houkuttelevimmilta? Kaikkein houkuttelevampia ovat yleensä naiset, jotka ovat rentoja ja itsevarmoja, mutta eivät tyrkytä liikaa itseään. He tietävät olevansa haluttavia. Omaksumalla tämän ajatusmallin, löydät helpommin itsellesi seksiseuraa.

Oikeasti itsevarmojen miesten ei tarvitse listata kaikkia hyviä puoliaan profiilissaan, sillä he tietävät pystyvänsä tarjoamaan sitä mitä naiset haluavat. He tietävät etteivät tuota treffeillä pettymystä.

Seksiseuraa on tarjolla

Seksisuhteet tarjoavat monia etuja. Niihin ei liity loukkaantumista, kateutta, juoruilua, harhaanjohtamista, monimutkaisia pelejä eikä lupauksia. Monessa mielessä seksisuhteet ovat usein rehellisempiä ja avoimempia suhteita kuin monet avioliitot tai pitkäaikaiset parisuhteet. Ei ole siis ihme että seksisuhteet vetoavat sekä miehiin että naisiin. Älä siis enää epäröi vaan etsi itsellesi seksikumppani netistä.